Somloi Galuska cu conținut scăzut de carbohidrați, făcut la microunde

(fără gluten, fără soia, fără zahăr adăugat)

Rețetă trimisă de voi!

(Titulara rețetei: Juhász Vivien)

Somloi Galuska cu conținut scăzut de carbohidrați, făcut la microunde

Somloi Galuska cu conținut scăzut de carbohidrați, făcut la microunde

„Somlói rapid și simplu de preparat, cu pișcot la microunde fără coacere, într-o variantă fit, fără zahăr adăugat.”

”Noile prafuri de budincă instant Szafi Reform, fără fierbere, mă ajută extrem de mult! Pișcoturile au conținut redus de carbohidrați, au un nivel ridicat de proteine și nu conțin zahăr adăugat.”

Ingrediente pentru pișcot:

  • 1 ou
  • 50 g brânză cremoasă cu conținut scăzut de grăsimi
  • 30 g amestec de făină Paleo pentru prăjituri Szafi Reform (AICI!)
  • eritrit cu vanilie Szafi Reform după gust (AICI!)

Amestecăm toate ingredientele într-un bol mai mic și îl punem în microunde 4 minute. Pișcotul obținut îl feliem cuburi.

Pișcot cu cacao:

  • 1 ou
  • 50 g brânză cremoasă cu conținut scăzut de grăsimi
  • 25 g amestec de făină Paleo pentru prăjituri Szafi Reform (AICI!)
  • 5 g cacao olandez Szafi Reform (AICI!)
  • eritrit cu vanilie Szafi Reform după gust (AICI!)

Amestecăm toate ingredientele într-un bol mai mic și îl punem în microunde 4 minute. Pișcotul obținut îl feliem cuburi.

Budincă cu cacao:

  • 300 ml lapte
  • 35 g praf de budincă cu cacao instant Szafi Reform (AICI!)
  • 15 g îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform (AICI!)
  • 1 praf de sare de Himalaya Szafi Reform (AICI!)

Amestecăm praful de budincă cu îndulcitorul și cu sarea. Apoi adăugăm și laptele și amestecăm cu ajutorul unui robot de bucătărie până se omogenizează aluatul. Lăsăm 5 minute la odihnă, iar apoi este gata de consum. Dacă lăsăm aluatul la odihnă mai mult, cu atât textura va deveni mai catifelată.

Budincă cu vanilie:

  • 300 ml lapte
  • 35 g praf de budincă cu vanilie instant Szafi Reform (AICI!)
  • 15 g 15 g îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform (AICI!)
  • 1 praf de sare de Himalaya Szafi Reform (AICI!)

Amestecăm praful de budincă cu îndulcitorul și cu sarea. Apoi adăugăm și laptele și amestecăm cu ajutorul unui robot de bucătărie până se omogenizează aluatul. Lăsăm 5 minute la odihnă.

Aranjare: miez de nucă + compot de vișine fără zahăr (adăugat).

Se lasă în frigider peste noapte.

Se poate decora cu frișcă.

Poftă Bună!

Lasă un comentariu