Pandișpan cu dovleac și morcovi, cu cremă de lămâie și cocos

(fără gluten, fără lapte, fără ouă, fără soia, fără zahăr adăugat)

Rețetă trimisă de voi!

(Titularul rețetei:Pálinkás Évi)

Pandișpan cu dovleac și morcovi, cu cremă de lămâie și cocos

Pandișpan cu dovleac și morcovi, cu cremă de lămâie și cocos

Szafi Products Kft. nu răspunde pentru rețetele marcate cu „Rețetă trimisă de voi”!

Pandișpan cu dovleac și morcovi (9-10 cuburi):

  • 160 g morcov ras
  • 160 g dovleac copt (pisați cu o furculiță)
  • 15 g zeamă de lămâie
  • 50 g lapte de migdale Alpro
  • 50 g apă călduță
  • 20 g îndulcitor natural de 4 ori mai dulce Szafi Reform (AICI!)
  • 3 g bicarbonat de sodiu (AICI!)
  • un praf de scorțișoară (AICI!)
  • un praf de ghimbir măcinat
  • un praf de curcuma măcinat
  • 160 g amestec de făină universală fără hrișcă Szafi Free (AICI!)

Amestecăm toate ingredientele în ordinea, în care sunt listate mai sus. Punem aluatul într-o formă de silicon și îl netezim într-o tavă. Punem aluatul în cuptorul preîncălzit la 175 de grade C, cca 45 de minute.

Cremă cu lămâie și cocos :

  • 40 g bază pentru cremă de cocos Szafi Reform (AICI!)
  • 10 g zeamă de lămâie
  • 150 g lapte de migdale Alpro

Amestecăm toate ingredientele pentru cremă. Nu trebuie nici să fierbem, doar așteptăm 10 minute, iar apoi putem să-l întindem peste pandișpan.

Poftă bună!

Lasă un comentariu